Sunday, 15 November 2015

Jubah Muslimah Official | Update Koleksi Terkini November 2015

PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 16-11-2015 (Isnin). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.

Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah


Di antara kebiasaan yang dilakukan oleh individu zaman sekarang adalah banyak memandang hal-hal yang haram di kaca TV, majalah, surat khabar, facebook dan sebagainya. Semua itu mampu memancing syahwat dan fitnah. Maka, seharusnya seorang muslim dan muslimah agar berhati-hati dari segala perbuatan yang melanggar perintah Allah SWT.



Menundukkan pandangan dari hal-hal yang diharamkan memiliki banyak faedah, diantaranya:

1) Bersihnya hati dari pedihnya penyesalan kerana orang yang liar pandangannya akan menyesal.
2) Memberikan cahaya pada hati sehingga memancar dari mata, wajah, dan indera, sebaliknya melepaskan pandangan pada hal-hal yang diharamkan akan mendatangkan kegelapan yang akan terlihat pada wajah dan indera.
3)Menahan pandangan dapat mendatangkan kebahagiaan, kegembiraan, dan kelapangan dada, dan nikmat ini lebih besar daripada kebahagiaan dan kegembiraan yang dihasilkan pandangan mata yang liar.

4) Membebaskan hati dari belenggu syahwat, kerana seorang tawanan yang buruk ialah tawanan bagi syahwat dan nafsunya.
5) Tertutup baginya salah satu pintu neraka.


Nikmatilah pandanganmu dengan membaca al Quran, lepaskan pandanganmu untuk melihat keagungan ciptaan Allah agar perbuataan itu dapat menambah berat timbangan kebaikanmu. 


(Dipetik daripada kitab  Kultum Setahun tulisan Abdul Maslik bin Muhammad Abdurrahman Al-Qasim)


 

 

Ok lah, macam biasa tujuan menghantar emeil ini adalah ingin menjemput (sis) melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya (^^,)

 




Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah

Ada 
special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.


Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan. Hanya perlukan sedikit komitmen masa & sedikit ketelitian dari sis ;)

Untuk pendaftaran ahli, klik sini  atau ikon dibawah ya ;)




p/s: sila pastikan sis gunakan HP yg dpt access internet kelajuan tinggi ye & baca terlebih dahulu panduan yg diberikan & semak spam-box anda (dari masa ke masa) sekiranya sis tidak menerima emel dalam masa terdekat. 


If ada masalah just inform ya, selamat mencuba ;)



Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).

Material Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Material: Double Georgette
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM149  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Material: Double Georgette
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM120 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Cotton Dubai
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Kalau (sis) ada masa, jemput cuci-cuci mata tengok
koleksi tudung by Olive Hijab.. Klik je pada gambar
 ^_^

Klik gambar untuk info penuh

Klik gambar untuk info penuh

Klik gambar untuk info penuh


1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis




   3 LANGKAH BELIAN  



    Senarai Stok Sedia Ada   




    Waktu Operasi    



  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran




   Kenapa Perlu Isi Order Form??   

   Bukan Tak Reply Cuma "Lambat"   
Terutama hari lauching

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...