Monday, 12 October 2015

Update Koleksi Jubah MaalHijrah 1437H (^^,)

PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 13-10-2015 (Selasa). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.

Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah

Ya Allah, kurniakanlah kepada kami rasa aman, keimanan dan keselamatan serta Islam pada permulaan tahun ini sebagai tahun kebaikan, kemuliaan, kemenangan dan kejayaan Islam dan kaum Muslimin. Amiin.


Apa khabar (sis) dan keluarga? Didoakan semuanya ceria, sihat dan bahagia hendaknya. Kami dari team Jubah Muslimah ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat menyambut Maal Hijrah/Awal Muharram.

Jom kita rebut peluang berpuasa pada 9 & 10 Muharram. Dalam sabda Nabi, ia dapat menghapuskan dosa-dosa setahun yang telah lalu dan dosa setahun yang akan datang. 

 

Mari kita ambil kesempatan yang sangat berharga ini untuk mengumpul bekalan bagi kehidupan akhirat kita. Ya Allah, tolonglah kami untuk melakukan apa yang Engkau cintai dan redhai, dan bimbinglah kami kepada kebaikan dan ketaqwaan. Amiiin.

Ok lah, macam biasa tujuan menghantar emeil ini adalah ingin menjemput (sis) melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya (^^,)

Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah. Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan.  Untuk pendaftaran ahli, klik ikon dibawah ya ;)
Ada special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.



If ada masalah just inform ya...

Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).


MaterialFursan
Size: 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST




Material: Cotton Polyester (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM149  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM149  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM149  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price: RM149  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Kalau (sis) ada masa, jemput cuci-cuci mata tengok
koleksi tudung by Olive Hijab.. Klik je pada gambar
 ^_^

Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh


1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis




   3 LANGKAH BELIAN  



    Senarai Stok Sedia Ada   




    Waktu Operasi    



  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran




   Kenapa Perlu Isi Order Form??   

   Bukan Tak Reply Cuma "Lambat"   
Terutama hari lauching

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 




Sunday, 11 October 2015

[JAB-1] Jubah A-Cut Lace Baldu, Limited Edition ツ

Dari Kiri: Blue Smoke, Green, Purple Blue, Grey & Purple Pink

Nota: Warna jubah mungkin sedikit berbeza 10-20% daripada warna sebenar disebabkan
faktor pencahayaan dll.





➊ Jubah A-Cut Lace Baldu, Limited Edition 
➋ Code: JAB-1
➌ Size: 40, 42, 44, 46, 48
➍ Warna (Dari Kiri): Blue Smoke, Green, Purple Blue, Grey & Purple Pink
➎ MaterialFusan (Plain) & Zip (hujung lengan)

♯Fusan: sedikit berat sejuk tak ikut bentuk badan tak licin tak berkilat tak jarang
tak stretchable


➊ Normal Price: RM199 + RM10 (postage)
➁ Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)
➌ Daftar Member (Ahli): http://bit.ly/DaftarAhli-Cara2
➃ Teknik tentukan saiz: http://bit.ly/KaedahTentukanSaiz
➎ Terma & Syarat: http://bit.ly/PembelianJubah
➅ Kaedah Bayaran: http://bit.ly/BIMBm2uCIMB
➐ Order Form: http://bit.ly/OrderFormJubah







P/S: Unit ukuran adalah dalam "inci". Kalau nak tahu ukurlilit, just darab 2 terhadap nilai lebar OK \(^◡^ )/


JAB-1span tebal, zip belakang , poket kanan, zip hujung lengan 7"
4042444648
Bahu15.5"16"16.5"17"17"
Lengan22"22"22"22"22"
Lebar Ketiak11"11.5"11.5"12"12.5"
Lebar Dada20"21"22"23"24"
Labuh56"56"56"56"56"
Lebar Pinggul21"22"23"24"25"
Lebar Kaki32"33"34"35"36"









Green





Purple Pink







Purple Blue





Blue Smoke





Grey





 







3 LANGKAH MUDAH BELIAN





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...