Monday, 14 September 2015

Update Koleksi Aidil Adha 2015 (^^,)

PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 14-9-2015 (Isnin). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.

Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah

Terlebih dahulu, warga kerja Jubah Muslimah ingin merakamkan ucapan takziah kepada ahli keluarga jemaah haji yang terlibat dalam tragedi kren tumbang pada Jumaat yang lepas. Mudah-mudahan diberi kekuatan & kesabaran menghadapinya. Amiiin.


10 Zulhijjah bakal menggamit lagi menandakan ketibaan Aidil Adha bersama dengan laungan tahmid memuji Allah di atas segala nikmat kurniaannya termasuk nikmat berhari raya. 

Kemeriahan Aidil Adha akan lebih terasa apabila kita yang tidak mengerjakan ibadat haji di Mekah sama-sama menunaikan puasa sunat hari Arafah. 



Kelebihan berpuasa pada hari itu (9 ZulHijjah) ialah ia dapat menghapuskan dosa-dosa setahun yang telah lalu dan dosa setahun yang akan datang.

Jom Berpuasa Sunat Arafah

Tarikh : 23 September 2015
Hari: Rabu


Ambillah kesempatan yang sangat berharga ini untuk mengumpul bekalan bagi kehidupan akhirat kita. Ya Allah, tolonglah kami untuk melakukan apa yang Engkau cintai dan redhai, dan bimbinglah kami kepada kebaikan dan ketaqwaan. Amiiin.


Ooh ya, akhir sekali, just nak kongsi 1 info. Sekiranya (sis) berhajat untuk lakukan ibadah Korban atau Aqiqah di Kemboja tahun ini, jom sertai sebelum tarikh tutup pada 18 September 2015 (Jumaat). 


Ok lah, macam biasa tujuan menghantar emeil ini adalah ingin menjemput (sis) melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya (^^,)

 




Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah

Ada 
special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.


Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan. Hanya perlukan sedikit komitmen masa & sedikit ketelitian dari sis ;)

Untuk pendaftaran ahli, klik sini  atau ikon dibawah ya ;)




p/s: sila pastikan sis gunakan HP yg dpt access internet kelajuan tinggi ye & baca terlebih dahulu panduan yg diberikan & semak spam-box anda (dari masa ke masa) sekiranya sis tidak menerima emel dalam masa terdekat. 


If ada masalah just inform ya, selamat mencuba ;)



Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).


MaterialFursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price: RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price:  RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price:  RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 46, 48
Normal Price:  RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Fursan (Zip Hujung Lengan)
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Normal Price: RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Kalau (sis) ada masa, jemput cuci-cuci mata tengok
koleksi tudung by Olive Hijab.. Klik je pada gambar
 ^_^
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh


1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis




   3 LANGKAH BELIAN  



    Senarai Stok Sedia Ada   




    Waktu Operasi    



  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran




   Kenapa Perlu Isi Order Form??   

   Bukan Tak Reply Cuma "Lambat"   
Terutama hari lauching

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...