Thursday, 21 May 2015

Update Koleksi Jubah 2015


PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 22-5-2015 (Jumaat). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.


Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah

Hi sis! Apa khabar? Tahukah sis yang bulan Sya’ban memiliki beberapa keutamaan di antaranya bulan tersebut adalah persiapan menjelang puasa Ramadhan. Jom kita ambil peluang ni untuk buat puasa sunnat sebanyaknya ^_^

Dari ‘Aisyah radhiyallahu ‘anha, beliau mengatakan,

كَانَ رَسُولُ اللَّهِ – صلى الله عليه وسلم – يَصُومُ حَتَّى نَقُولَ لاَ يُفْطِرُ ، وَيُفْطِرُ حَتَّى نَقُولَ لاَ يَصُومُ . فَمَا رَأَيْتُ رَسُولَ اللَّهِ – صلى الله عليه وسلم – اسْتَكْمَلَ صِيَامَ شَهْرٍ إِلاَّ رَمَضَانَ ، وَمَا رَأَيْتُهُ أَكْثَرَ صِيَامًا مِنْهُ فِى شَعْبَانَ


Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam biasa berpuasa, sampai kami katakan bahwa beliau tidak berbuka. Beliau pun berbuka sampai kami katakan bahwa beliau tidak berpuasa. Aku tidak pernah sama sekali melihat Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam berpuasa secara sempurna sebulan penuh selain pada bulan Ramadhan. Aku pun tidak pernah melihat beliau berpuasa yang lebih banyak daripada berpuasa di bulan Sya’ban.” (HR. Bukhari dan Muslim)



Ok lah...

Saya sebenarnya nak menjemput sis melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya ^_^

 




Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah

Ada 
special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.


Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan. Hanya perlukan sedikit komitmen masa & sedikit ketelitian dari sis ;)

Untuk pendaftaran ahli, klik sini  atau ikon dibawah ya ;)




p/s: sila pastikan sis gunakan HP yg dpt access internet kelajuan tinggi ye & baca terlebih dahulu panduan yg diberikan & semak spam-box anda (dari masa ke masa) sekiranya sis tidak menerima emel dalam masa terdekat. 


If ada masalah just inform ya, selamat mencuba ;)



Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).



MaterialFursan (plain) & Lace (Corak)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM169  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM130 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

MaterialFursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM169  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM130 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

MaterialFusan (Plain), Viscose (Corak) & Lycra (Hujung Lengan)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


MaterialFusan (Plain), Viscose (Corak) & Lycra (Hujung Lengan)
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price:  RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


MaterialFusan & Lycra (Hujung Lengan shj)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)
Material: Fursan & Lcyra (Hujung Lengan shj)
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)


Material: Fursan
Size: 40, 42, 44, 46, 48, 50
Normal Price:  RM139  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM100 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)

Material: Cotton Silk
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price:  RM169  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM130 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)

1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis





   3 LANGKAH BELIAN  


    Senarai Stok Sedia Ada   



    Waktu Operasi    


  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran



   Kenapa Perlu Isi Order Form??   




Bukan Tak Reply Cuma Lambat
"Terutama hari lauching"

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 






[JEL-8] Jubah Umbrella Princess Cut, Lace Elegant ツ

Dari Kiri: Brown, Maroon, Blue & Turquoise
Nota: Warna jubah mungkin sedikit berbeza 10-20% daripada warna sebenar disebabkan
faktor pencahayaan dll.





➊ Jubah Umbrella Princess Cut, Lace Elegant 
➋ Code: JEL-8
➌ Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
➍ Warna (Dari Kiri): Brown, Maroon, Blue & Turquoise
➎ Material: Fusan (badan) & Lace (corak)
♯ Fusan: sedikit berat sejuk tak ikut bentuk badan tak licintak berkilattak jarangtak stretchable



➊ Normal Price: RM169 + RM10 (postage)
➁ Special Price for members: RM130 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)
➌ Daftar Member (Ahli): http://bit.ly/DaftarAhli-Cara2
➃ Teknik tentukan saiz: http://bit.ly/KaedahTentukanSaiz
➎ Terma & Syarat: http://bit.ly/PembelianJubah
➅ Kaedah Bayaran: http://bit.ly/BIMBm2uCIMB
➐ Order Form: http://bit.ly/OrderFormJubah






P/S: Unit ukuran adalah dalam "inci". Kalau nak tahu ukurlilit, just darab 2 terhadap nilai lebar OK \(^◡^ )/

JEL-8span tebal, zip belakang, poket kanan
384042444648
Bahu15"15.5"16"16.5"16.5"17"
Lengan21.5"22"22"22"22"22"
Lebar Ketiak10.5"11"11.5"12"12.5"13"
Lebar Dada19"20"21"22"23"24"
Labuh57"57"57"57"57"57"
Lebar Pinggul22"23"24"25"26"27"
Lebar Kaki49"50"51"52"53"54"

































 







3 LANGKAH MUDAH BELIAN




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...