Wednesday, 26 August 2015

Update Koleksi Jubah Merdeka 2015

PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 26-8-2015 (Rabu). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.

Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah

Hi sis! Apa khabar? Selamat menyambut hari Kemerdekaan yang ke-58. Kata ustaz Pahrol; "B*ngsat satu bangsa apabila meminggirkan Islam"

Hakikat yang cukup menyedihkan hari ini; lebih 80% umat Islam di Malaysia TIDAK SOLAT. Mari kita fikir-fikirkan. 


Ok lah, macam biasa tujuan menghantar emeil ini adalah ingin menjemput (sis) melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya (^^,)

 




Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah

Ada 
special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.


Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan. Hanya perlukan sedikit komitmen masa & sedikit ketelitian dari sis ;)

Untuk pendaftaran ahli, klik sini  atau ikon dibawah ya ;)




p/s: sila pastikan sis gunakan HP yg dpt access internet kelajuan tinggi ye & baca terlebih dahulu panduan yg diberikan & semak spam-box anda (dari masa ke masa) sekiranya sis tidak menerima emel dalam masa terdekat. 


If ada masalah just inform ya, selamat mencuba ;)



Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).

MaterialFursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Fursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM189  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM140 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Double Georgette & Songket Sarawak (corak)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM120 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

MaterialDouble Georgette & Songket Sarawak (corak)
Size: 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM120 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



MaterialDouble Georgette
Size: 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM120 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Kalau (sis) ada masa, jemput cuci-cuci mata tengok
koleksi tudung by Olive Hijab.. Klik je pada gambar
 ^_^
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh


1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis




   3 LANGKAH BELIAN  



    Senarai Stok Sedia Ada   




    Waktu Operasi    



  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran




   Kenapa Perlu Isi Order Form??   

   Bukan Tak Reply Cuma Lambat   
"Terutama hari lauching"

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 




[JSC-5] Jubah Seluar Elegant ツ

Dari Kiri: Purple, Turquoise, Grey, Maroon, Brown, Green
Nota: Warna jubah mungkin sedikit berbeza 10-20% daripada warna sebenar disebabkan
faktor pencahayaan dll.





➊ Jubah Seluar Elegant 
➋ Code: JSC-5
➌ Size: 40, 42, 44, 46, 48
➍ Warna (Dari Kiri): Purple, Turquoise, Grey, Maroon, Brown, Green
➎ Material: Double Georgette
Double Georgette ringan sejuk tak ikut bentuk badan tak licintak berkilattak jarangtak stretchable



➊ Normal Price: RM169 + RM10 (postage)
➁ Special Price for members: RM120 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)
➌ Daftar Member (Ahli): http://bit.ly/DaftarAhli-Cara2
➃ Teknik tentukan saiz: http://bit.ly/KaedahTentukanSaiz
➎ Terma & Syarat: http://bit.ly/PembelianJubah
➅ Kaedah Bayaran: http://bit.ly/BIMBm2uCIMB
➐ Order Form: http://bit.ly/OrderFormJubah







P/S: Unit ukuran adalah dalam "inci". Kalau nak tahu ukurlilit, just darab 2 terhadap nilai lebar OK \(^◡^ )/


JSC- 5span nipis, zip belakang, poket kanan baju, poket kiri kanan seluar
4042444648
Bahu14.5"15"15.5"16"16.5"
Lengan22"22"22"22""22.5"
Lebar Ketiak11"11"11.5"12"12"
Lebar Dada19"20"21"22"23"
Labuh Baju42"42"42"42"42"
Lebar Getah Seluar12"12"12"12"13"
Panjang Seluar39"39"39"39"40"
Lebar Pinggul Seluar20"21"22"23"24"













Brown






Green






Grey





Maroon





Purple






Turquoise




 







3 LANGKAH MUDAH BELIAN





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...