Monday, 3 August 2015

Update Koleksi Jubah Baru 2015

PERHATIAN: Latest update emel (koleksi terkini) yg dihantar kepada semua ahli jubah muslimah berdaftar adalah pada hari ini 4-8-2015 (Selasa). Sekiranya sis tidak menerima emel ini sila PM kami segera ya.

Assalamualaikum wbt & Salam hormat daripada Jubah Muslimah

Hi sis! Apa khabar? Selamat Hari Raya! Semoga Allah menerima ibadah kita semua. Macam mana pengalaman Aidilfitri tahun ni? Hari Raya adalah hari yang membahagiakan yang menjadi milik bagi orang-orang yang berhati bersih dan ikhlas.

Hari raya bukanlah milik mereka yang mampu membeli pakaian baru dan mempunyai aneka makanan untuk para tamu. Akan tetapi, hari raya adalah milik orang yang takut dengan siksaan hari kiamat, bertaqwa kepada Allah dan memperbanyakkan ibadah dengan mengharap cucuran rahmat dariNya.

Hari ni sudah pun 19 Syawal 1436Hijrah. (Sis) dah habis puasa enam?

Kalau sudah, saya nak ucapkan syabas & tahniah! Saya gembira untuk sis (^_^)v
Kalau belum habis, tak mengapa, masih sempat lagi nih...

Disunahkan bagi seorang Muslim melakukan puasa enam hari dibulan Syawal kerana didalamnya terdapat kurnia yang agung dan pahala yang besar.

Ok lah...  panjang pulak celoteh

Sebenarnya, macam biasalah tujuan saya disini adalah ingin menjemput (sis) melihat koleksi terbaru di blog JubahMuslimah. Kalau ada yg sis berkenan cepat-cepat inform kami ya (^^,)

 




Ooh ye, bagi sis yang selalu singgah di blog ini tapi belum lagi daftar, saya ingin menjemput sis untuk daftar menjadi ahli Jubah Muslimah

Ada 
special price untuk ahli yg berjaya daftar dengan kami.


Pendaftaran FREE aje & tiada apa2 yuran dikenakan. Hanya perlukan sedikit komitmen masa & sedikit ketelitian dari sis ;)

Untuk pendaftaran ahli, klik sini  atau ikon dibawah ya ;)




p/s: sila pastikan sis gunakan HP yg dpt access internet kelajuan tinggi ye & baca terlebih dahulu panduan yg diberikan & semak spam-box anda (dari masa ke masa) sekiranya sis tidak menerima emel dalam masa terdekat. 


If ada masalah just inform ya, selamat mencuba ;)



Info penuh sis boleh semak dibawah. Hanya klik pada gambar untuk dapatkan info penuh. Terima kasih atas kerana sis sudi menyemak terlebih dahulu info yang kami sediakan. Semoga ALLAH membalas dengan kebaikan utk sis, amin

Salam ceria 
(^‿^)
admin: Iman

Nota: Sis just "Klik" pada gambar untuk dapatkan info penuh yang disediakan ye.
Pastikan sis 
sudah pun membaca info penuh & memahaminya dengan jelas.
Sebarang ketidakjelasan/pertanyaan jangan segan untuk PM/emel kami (salah satu sahaja).


MaterialFursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price: RM199  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM150 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Material: Fursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46
Normal Price: RM189  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM130 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST


Material: Fursan
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST

Material: Cotton Polyester
Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
Normal Price:  RM159  + RM10 (Postage)
Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
*Harga Termasuk 6% GST



Kalau (sis) ada masa, jemput cuci-cuci mata tengok
koleksi tudung by Olive Hijab.. Klik je pada gambar
^_^
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh


1. Sekiranya sis menghadapi sebarang masalah atau ada sebarang pertanyaan, jangan segan untuk PM/emel kami supaya kami dapat tolong selesaikannya untuk sis ya.

2. Semasa sis sedang membaca emel ini, team kami sedang reply sepantas yang mungkin soalan2 yg sis tinggalkan. Jika sekiranya, kami terlambat reply, kami mohon maaf banyak2. 

Kebiasaan ketika jubah mula dijual (launching) PM yang masuk bertalu-talu & jumlahnya sangat banyak. Ini kerana ahli jubah muslimah yang berdaftar mencecah belasan ribu ahli. Mohon sis agar sabar menanti feeback daripada kami. Team kami sangat menghargai budi baik sis yg sangat memahami.

3. Pastikan PM sis berisi info penuh yang kami perlukan:
✔ Kod, warna & saiz 
✔ No. HP (tak perlu sekiranya pernah buat belian)
✔ Tarikh akan buat bayaran 
*untuk direkodkan dalam sistem jubah atas nama sis




   3 LANGKAH BELIAN  



    Senarai Stok Sedia Ada   




    Waktu Operasi    



  Ingin Daftar Ahli? Klik sini   
**Daftar FREE ajer **Tiada yuran




   Kenapa Perlu Isi Order Form??   

   Bukan Tak Reply Cuma Lambat   
"Terutama hari lauching"

   Bila Jubah Akan Diposkan?? 





   Ingin Hubungi Kami? 

 





[JUP-21] Jubah Umbrella (Princess Cut) Plain Elegant ツ

Dari Kiri: Dusty Pink, Khaki, Black, Green
Nota: Warna jubah mungkin sedikit berbeza 10-20% daripada warna sebenar disebabkan
faktor pencahayaan dll.





➊ Jubah Umbrella (Princess Cut) Plain Elegant 
➋ Code: JUP-21
➌ Size: 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48
➍ Warna (Dari Kiri): Dusty Pink, Khaki, Black, Green
➎ Material: Cotton Polyester
♥ ringan ♥ sejuk ♥ tak ikut bentuk badan sedikit ilat ♥ tak jarang ♥  tak stretchable


Normal Price: RM159 + RM10 (postage)
➁ Special Price for members: RM110 + FREE POSTAGE
(Harga Termasuk 6% GST)
➌ Daftar Member (Ahli): http://bit.ly/DaftarAhli-Cara2
➃ Teknik tentukan saiz: http://bit.ly/KaedahTentukanSaiz
➎ Terma & Syarat: http://bit.ly/PembelianJubah
➅ Kaedah Bayaran: http://bit.ly/BIMBm2uCIMB
➐ Order Form: http://bit.ly/OrderFormJubah







P/S: Unit ukuran adalah dalam "inci". Kalau nak tahu ukurlilit, just darab 2 terhadap nilai lebar OK \(^◡^ )/
JUP-21span sederhana, zip belakang , poket kanan, zip hujung lengan 10"
36384042444648
Bahu14"14.5"15"15.5"16"16.5"17"
Lengan21"21.5"21.5"21.5"21.5"21.5"21.5"
Lebar Ketiak10"10.5"10.5"11"11.5"12"12.5"
Lebar Dada18.5"19.5"20.5"21.5"22.5"23.5"24.5"
Labuh55"55"55"55"55"55"55"
Lebar Pinggul24"25"26"27"28"28.5"29"
Lebar Kaki48"49"50"51"52"53"54"









Black






Green





Khaki






Dusty Pink
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh
Klik gambar untuk info penuh




 







3 LANGKAH MUDAH BELIAN





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...